Leírás
🠶A farinográf készülék 2 elemzést végez, amelyek közül az egyik a tészta elkészítésére szolgál az extenzográfhoz. Ez 5 percig tart. Ezalatt a liszt vízfelvevő képességét meghatározzák, és a tésztát extenzográfban tesztelik, és 5 perc alatt elkészül. Van farinográf érték is.
🠶A farinográf érték körülbelül 20 percet vesz igénybe. Innen a korábban meghatározott vízmennyiséget közvetlenül a liszthez adjuk és 20 percen belül 3 paramétert kapunk. Ezek a fejlődési időszak, a stabilitás és a lágyulási érték. Ez a kenyérkészítés szempontjából is fontos. Ez egy olyan paraméter, amely általában a sütőben eltöltött dagasztási időhöz kapcsolódik, és a tészta által a dagasztólapátokra kifejtett erő hatását mutatja.
Ára 17.550.000 Ft + Áfa HELYETT
AKCIÓ!!
most CSAK 15.000.000 Ft + Áfa
Garanciaidő: 3 év