Leírás
AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSSEL ÉS BEÁLLÍTÁSOKKAL
BEÉPÍTETT PROGRAMOZÁSSAL
(Lásd a mellékelt főbb jellemzők és előnyök című oldalt)
Garancia idő: 3 év
A kimutatási módszer megfelel a következő szabványok követelményeiknek
GB / T14614.4, ISO5530-4, ICC121, AACC54-30-nak
Főbb jellemzők és előnyök az automatikus rendszernél
1: Nincs szükség külső vízhűtési rendszerre.
2.Tésztánál a víz automatikus és precíz hozzáadása
. A víz hőmérsékletének automatikus pontos szabályozása
A liszt javító tevékenységre út mutatást ad. Segít a felhasználónak kiválasztani a legmegfelelőbb adalék anyagot, hogy elérjék a célbuborék értéket.
- Virtuális tárolóval rendelkezik. Szimulálja az egyes termékeket egy magtárban és megadja a megfelelő árat.
- Four matching: automatikusan kiválasztja legfeljebb 5 termék arányát és az elérhető célbuborék értéket.
- Nyomkövethetőség: egy adott beszállító vagy vásárló nyomonkövetése és elemzése adott időszak alatt.
- PATCH automatikus pozicionálás, automatikus fúvás.
A mérőkamra hőmérséklet és páratartalom automatikus szbályzása.
Fújásnál kerekebb buborék kialakítása. Segít közelebb hozni az optimális állapothoz. - Kisérleti módszer: új értékelési paraméterek: Nyomás6feszültség, első derivált érték, automatikus számítási kijelző. ”Sütési erő csillapítás.” ”Relaxáció”
Átfogó számítás különböző kísérleti módszerek kombinációja, pl. standard buborék + Relaxáció.
A kísérleti rendszerek előre betöltve a szoftverbe, így a felhasználók beállíthatják a saját kisérleti módszereiket. Pl a gyúrási lisz erősségének és a time.so alveográf gyúrásának megváltoztatása
Így az alveográf képes lesz többet közölni és elemezni a teljesítményeket amit tudni akarunk.
Pl: Keverjük össze a lisztet egy bizonyos mennyiségű 2%-os sós vízzel, hogy tésztát készíthessünk belőle Pihentessük a tésztát, majd csíráztassuk egy termikus szekrényben. Bizonyos nyomás és levegőáramlás mellett a tésztát nagyon vékony buborékká fújjuk amíg meg nem törik.
Az alveográf készülék rögzíti a buborék belső nyomás változásának buborék görbéjét, a buborék fújási folyamat teljes időtartama alatt. A tészta teljesítmény mutatói pl. a tészta szívosságát, alakíthatóságát és sütési teljesítményét összesítve mutatja.
Alkalmazási terület:
Raktározási, ipari, alveográf szabványok használata a minőség és a búza kereskedelem biztonságának biztosítása érdekében.
A búza minőségének nyomon követése a felvásárlási folyamat során.
A búza osztályozása, felhasználás szerint.
Férgek szűrése.
Sütőipar:
A liszt állagának ellenőrzése.
Új receptúra tesztelése.
Adalékanyag adagolás, és ellenőrzése.
Liszt gyártás:
Optimalizálja a búzát és a lisztet.
A liszt felhasználásának megfelelően az optimális adalék anyag legmegfelelőbb mennyiségét és pontos mérését értékeli és szabályozza.