Új készülékeink

Akciók és Újdonságok!

Kérjük, keressenek bennünket, hogy egyeztetni tudjunk!

Régi készülékeit beszámítjuk a vásárlásnál!  Ez mindenkor készülék és állapot függő!

Figyelem a határidő betartására legyenek figyelemmel.

Akciós készülékek listája

Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon: +36 30 921 0530 az aktuális készletekért!

Aflatoxin analizátor

EXTENSOGRÁF

BÚZA LISZT MINŐSÉG ANALIZÁTOR Garancia: 3 év

MIXING ANALYZER

Liszt minősítő készülék
MIXOLAB 1
Garancia: 3 év

ALVEOGRÁF

BÚZA LISZT SPECIÁLIS ANALIZÁTOR (TÖBB KÉSZÜLÉK EGYBEN) Garancia: 3 év

FARINOGRÁF

BÚZA LISZT ANALIZÁTOR Garancia idő: 3 év

Mycotoxin analizátor (ELIZA)

KFN - 3 Esésszám mérő 2 munkahelyes

A KFN-3 típusú elektronikus esésszám mérő laboratóriumi mérőműszer a búza és rozs lisztjének esésszám (Haggberg szám) mérésére szolgál.

Ellenőrző mérésre, valamint különálló két mérésre használható. Az eredményt minden esetben kinyomtatja automatikusan, ha kérik. Sok tartozékkal, például 8db kémcsővel, és nyomtatóval! Figyelem a fotó a KFN-2 –t ábrázolja. A KFN-3 a következőkben változott: a meglévő 2 db digitális kijelző fölé egy digitális kijelző és hőfokszabályzó rendszer kerül beépítésre, valamint egy vízszint szabályzó, mely nem engedi a készüléket alacsony vízszinttel dolgozni, mert az meghamisítja a mérést.

Az új szabályzó mellett egy piros led kigyullad, az azt jelenti, hogy kevés a víz, pótoljuk, mert ennek hiányában a készülék nem dolgozik tovább. Plusz tartozék a készülékhez 2 db mérőfej, 1 db vízadagoló büretta 25 ml-es, 1 db lisztbeöntő tölcdér, és 1 db liszt adagoló kanál. Így már induláskor is egy kitűnő készülék.

Garancia idő: 3 év

A készülék CE tanusítvánnyal rendelkezik

KETT PM-450 szemnedvességmérő

A PM-450 modell, az egész világon elterjedten használt szemnedvesség mérő búzához, kukoricához, napraforgóhoz, mogyoróhoz, stb. használható műszer.

Gyors, megbízható, egyszerűen kezelhető, kedvező ár, sokféle mérési lehetőség.

PM-450 szemnedvesség mérő főbb műszaki adatai:

 • Mérési elv: kapacitív (dielektromos) 50 MHz
 • Használható: gabonafélék és egyéb magvak
 • Mérési tartománya: 1-40% (mintától függően)
 • Minta térfogata: 240 ml
 • Üzemi hőmérséklet: 0-40 Co
 • Szolgáltatásai: súlymérés, automatikus sűrűség- és hőmérséklet-korrekció beépített termisztorral, automatikus kikapcsolás, elemek töltöttségének kijelzése, átlagszámítás
 • Kijelzője: digitális LED
 • Áramforrása: ceruzaelemek (1,5V alkáli „AA” méretű x 4)
 • Teljesítményfelvétele: 240 mW
 • Mérete & súlya: 125(sz) x 205(h) x 215(m) mm, kb. 1,3 kp
 • Alapfelszereltsége: tölcsér, mintavevő edény, kefe, elemek (1,5V alkáli „AA” x 4), kezelési útmutató
Garancia idő: 3 év

KR-2 2 munkahelyes kémcső rázógép, KFN-3 és JLZ-3 esésszám mérőkhöz

Igen könnyű a használata, betanítást nem igényel, csak odafigyelést. Nem véletlenül lett kifejlesztve, mert a 2 mh-es esésszám mérő esetében szinte kötelező a használata. Igen nehéz fizikai munkát jelent a 2 kémcső tökéletes együtt rázása. Ha használjuk ezt a készüléket, bizonyítást nyer, hogy sokkal pontosabb lesz a mérésünk, mint a kézi rázás esetén. Két különálló személy mérésének esetében szinte kötelező a használata.

Tartozékai:

 • 2 db kémcső
 • 2 db zárófedél

Figyelem! Ha nem használjuk a készüléket, soha ne tároljuk a kémcsöveket fedéllel együtt a készülékben, mert a fedél gumi zárórésze hosszú idő alatt könnyen hozzá tapadhat az üveghez, és nehéz azt szétválasztani. A plexi ajtó megnyitásakor a készülék azonnal leáll, mert munkavédelmi érzékelővel van ellátva.

Technikai paraméterek:

 • Teljesítmény: 60W
 • Üzemi feszültség: AC230V 50Hz
 • Külső térméterek: 210mm x 415mm x 500mm
 • Tömeg: 31 kg

A készülék CE tanusítvánnyal rendelkezik

Garancia idő: 3 év

PA 31. Speciális infra analizátor, termény vizsgáló készülék

Most bevezető áron kapható. Új típusú készülék, igen könnyen kezelhető, pontos mérést biztosít. A minták rövid időn belüli elemzésére, mint például a nedvesség, fehérje, sikértartalom mérésére alkalmas.

A mérés gyors és minimális minta előkészítést igényel. Az alsó megvilágítási rendszer lehetővé teszi, hogy a forgő mozgást végző küvetta igen pontos mérést biztosítson, könnyen kezelhető, és elvégezze a referencia kalibrálást és a minta keverését egy menetben. A készülék széles 950 – 1650 nm hullámhossz tartománnyal rendelkezik, mely több alkalmazást, és nagy pontosságot tesz lehetővé, mint pl. a rövid hullámú 400 – 1100 nm-es NIR spektrométer. Hordozható kivitelű, terepen is használható belső akkumulátorának köszönhetően.

A készülék kalibrációi árában foglalva a következőek: búza, árpa, rozs, rizs, repce, kukorica valamint lisztek kalibrációi vannak a készülékben, malmoknál is kiválóan alkalmazható. Ha más kalibrációt kérnek, úgy opcióként rendelhető.

Igen stabil készülék, szervizt nem igényel. Meghibásodása nem jellemző.

A készülék CE tanúsítvánnyal rendelkezik. Díjmentes kiszállítás, helyszíni beüzemelés valamint betanítás jár a készülékhez.

Garancia idő: 3 év

PA 51. Infra analizátor Gyors, pontos megbízható műszer.

Asztali infravörös spektroszkópiai analizátor, amely tökéletes a gabona és egyéb minták gyors elemzéséhez. Több paraméter például nedvesség, fehérje és sikértartalom mérhető. Az innovatív oldalsó megvilágítású automatikus keverő tervezés lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel elvégezze a referencia kalibrálást és a minta keverését, valamint újra töltését egy menetben a pontos és megismételhető eredmények elérése érdekében.

A készülék széles 950 – 1650 nm hullámhossz tartománnyal rendelkezik, amely több alkalmazást és nagy pontosságot tesz lehetővé a rövidhullámú 400 – 1100 nm-es NIR spektrométer. Az analizátor CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Díjmentes kiszállítás a helyszínre – beüzemelés – betanítás.

Garancia idő: 3 év

PLP 507/1D Wassermann vízfürdő

A hagyományos Wassermann-féle vérvizsgálat mellett a berendezés számos 20-100 Celsius fokos vízfürdőben elvégezhető enzimológiai vizsgálatra alkalmas. Az acéllemezből készült berendezés külső burkolata világos lakkfestésű. Munkaterülete rozsdamentes acélból készült. Digitális kijelzésű, mikrokontrolleres vezérlésű hőfokszabályzót és beállítható időkapcsolót tartalmaz a készülék. A fedő kiképzése megakadályozza a kondenzálódott víz visszacsepegését a kémcsövekbe.

Műszaki adatok:

 • Külső méretek: 370 x 402 x 747 mm
 • Munkatér méretek: 230 x 268 x 570 mm
 • Hőmérséklet tartomány: szobahőmérséklet…+96 Celsius fok
 • Hőm. szabályzás pontossága: +/- 0,5 Celsius fok
 • Időóra beállíthatóság: 1-60 perc
 • Feszültség/teljesítmény: 230V / 1600W
 • Tömeg: 18 kg

Garancia idő: 3 év

VALORIGRÁF PQA – 250 -digitális

A tészta reológiai vizsgálatának ma már klasszikusnak tekinthető eszköze, a Hankóczy módszerének továbbfejlesztése alapján működő VALORIGRÁF.

A műszer szabályozott viszonyok között a vizsgált anyagnak meghatározott mechanikai (gyúrási, nyírási) igénybevétellel szemben tanúsított ellenállását diagrammon rögzíti, amely alapján megállapítható, illetve értékelhető a liszt vízfelvevő képessége, a tészta stabilitása, rugalmassága, kialakulásának ideje, ellágyulásának mértéke és az ún. sütőipari érték. A gyúrás, illetve a nyírás rozsdamentes edényben, rozsdamentes lapáttal történik. Tovább fejlesztett készülék, stabil meleg levegő szállítás a munkatérbe, valamint annak pontos hőmérséklet tartásáról tirisztoros rendszer segítségével egy digitális hőmérsékletmérő műszer írja ki a munkatér hőmérsékletét. A készülék másik újdonsága, hogy nem 3, hanem 1 fázisos működésű, azaz 230V-os kialakítású készülék.

Technikai adatok:

 • Vizsgálati minta mennyisége: 50 g
 • Keverőlapátok fordulatszáma: 96 ill. 64 fordulat / perc
 • Vizsgálati hőmérséklet: 30 +/- 0,5 °C
 • Diagram papír haladási sebessége: 10 mm / perc
 • Feszültség: 230 V 50 Hz
 • Teljesítmény felvétel: 0,8 kVA
 • Térméretek: 725 x 425 x 420 mm
 • Tömeg: 62 kg

Garancia idő: 2 év (lapát persely kivételével)

PHL-2 hektolitertömeg mérő digitális mérleggel.

Hektolitertömeg mérőt kompletten erős dobozban szállítjuk, dobozban egy speciális digitális mérleggel. A mérleg hitelesített, a mérőedények kalibráltak. Használatkor a mérést a doboz összecsukott állapotában végezzük a doboz tetején kialakított rögzítő egységek segítségével. A mérést segíti táblázatunk, melynek igen nagy előnye, hogy egyedülállóan csak ez a készülék rendelkezik igen részletes kukorica táblázattal. Meglepően olcsó, gyors és pontos mérést biztosít.

CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Garancia idő: 3 év a készülékre, a kalibrációt is célszerű ekkor elvégezni (3 évente kalibrálás ajánlott)

PHL-1 hektolitertömeg mérő

Hektolitertömeg mérő tára mérleggel, 1 literes kalibrált mérő edényzettel

A mérő egységek, melyek fotónkon láthatóak, egy mozdulattal szétszedhetőek, és használaton kívül a fa tárolódobozban elhelyezhetőek. Hiteles súlysorozatot adunk ajándékba.

A készülék kalibrált állapotban kerül forgalmazásra.

Garancia idő: 3 év

PKGI -1/A Sikér analizátor

Ez a legújabb készülék sorunk, és automata a készülék vezérlése. A készülék használata nagy mértékben megkönnyíti, meggyorsítja az eddig csupán kézzel végzett műveletet.

A 3 részes szett továbra is 2 munkahelyes sikérmosóból, sikér centrifugából, és sikér szárítóból áll, valamint 2%-os sóoldatos desztillált vízzel mér. A készülék célszerű felhasználási területe minden olyan laboratórium, amely búza vagy liszt minősítéséhez, ellenőrzéséhez sikért használ fel. Ez a jövő készüléke!

Garancia idő: 3 év

PKM 36 nedvességmérő

36 terményre, hektolitersúly mérés funkcióval is rendelkezik. Használatkor állandóan megvilágított képernyője van, telepes és hálózati üzemben is használható. A készüléket egy mini kofferrel, töltő csővel és adapterrel szállítjuk.

Garancia idő: 3 év

PLP – 116 Anaerob termosztát készülék 2 csapos kivitel

– 50 literes belső térfogat,

– analóg vagy digitális kijelzés, elektronikus szabályzás,

– hőmérséklet tartomány: +30 – +70 °C,

– teljesítmény: 1,3 kW

– tápfeszültség: 230 V 50 Hz,

– térméretek: 785 x 520 x 660 mm,

– munkatér méretei: 504 x 318 x 468 mm,

– súly: 90 kg

Garancia idő: 3 év

A műszaki változtatás jogát fenntartjuk

LABORMALOM - PQC – 109

A labormalom kísérleti liszt előállítására szolgál. A vizsgálati minta különböző sebességgel, egymással szemben forgó, fokozatosan finomabb rovátkolású acélhengerek között halad. Az őrleményt nem egyenletes szögsebességgel forgó szita választja szét korpára és lisztre.

Technikai adatok:

 • Egyszerre felönthető mennyiség: max 250 g
 • Őrlési teljesítmény: 40 – 60 g / perc
 • Optimális nedvességtartalom:
  • acélos búza: 16%
  • lisztes búza: 15%
 • Kiőrlési százalék (250 -os szitával): 60 – 70%
 • Szita lyukméret: 150 és 250 m
 • Hálózati feszültség: 400 V 50 Hz
 • Teljesítményfelvétel: 480 W
 • Térméretek: 470 x 410 x 620 mm
 • Súly: 60 kg

Garancia idő: 3 év

VILI 11 Hántoló hántolt héj elszívóval

Laboratóriumi napraforgó és tönkölybúza hántoló

Ez a hántoló berendezés napraforgómag és tönkölybúza minták hántolására szolgál, azok minőségi mutatóinak méréséhez NIR módszerrel FOSS és MININFRA mérőműszerekkel.

A minta előkészítés ideje 100 ml mintamennyiségnél 2 perc.

A berendezés tartozéka a lehántolt héj elszívására szolgáló ciklon.

Technikai adatok

Nettó súly: 18 kg

Méretek: Sz x H x M 320 x 320 x 540 mm

Tápfeszültség: 230 V 50 Hz

Teljesítmény: 230 W

Az elszívó teljesítménye: 1600 W

Garancia idő: 3 év

PKD-03 Automata kalapácsos daráló

A készülék a legújabb 2023-as típus, csendesebb, mint a korábbi típusok, erősebb motorral. Automata mintatér tisztítás, kulcsos ajtózárás.

Sziták: 0,5 - 0,8 - 1,5 lyukmérettel

A készülék CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Garancia: 3 év

PKGI -1 Sikér analizátor

A készülék célszerű felhasználási területe minden olyan laboratórium, amely búza vagy liszt minősítéséhez, ellenőrzéséhez sikért használ fel. A készülék használata nagymértékben megkönnyíti és meggyorsítja az eddig csupán kézzel végzett műveletet.

3 részes: sikérmosó 2 mh, sikér centrifuga és sikér szárító (sütő)

Pontos mérés, 2% sóoldatos desztillált víz segítségével mér. Ez a jövő készüléke!

Garancia idő: 3 év

PKM-05 magszámláló

Ne vegyünk igen drága magszámlálókat, mert ez majdnem minden esetben helyettesíti azokat. A két mag tároló tálca a következő miatt szükséges.

Az egyik a kis magok számolásához feltétlenül ajánlott, mert az egész belső tér kialakítása és a spirál dőlési szöge minden esetben a kis magokhoz lett figyelembe véve. Ugyan ez történik a nagy magoknál is, így ennek figyelembe vételével igen pontossá tudjuk tenni a magszámlálásunkat. Nagy magnak számít pl. a borsó, kukorica.

Pontosan olvassuk el a műszerkönyvet, és annak segítségével sokáig egy megfelelő és igen pontos készülékre teszünk szert.

Garancia idő: 3 év

A készülék CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

PKM-06 magszámláló

Legmodernebb készülékünk. Igen pontos számlálást biztosít. A gyors beállítást egy Henxler számláló biztosítja, melynek igen nagy előnye, hogy könnyen kezelhető, és a beállított érték állandóan szemünk előtt van.

A kis magokat a készülék a homlok lapján található kis fiókban tárolja, a nagy magokat a készülék oldalán egy tároló edényben helyezi el.

A készülék CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Garancia idő: 3 év

STERILIZÁLÓ AUTOKLÁV

JELLEMZŐK:

 • Sterilizálás tiszta gőz és nagy nyomás segítségével.

MŰSZAKI ADATOK:

 • Kapacitás: minimum 15 L
 • Időbeállítás: 1 ~ 99 perc
 • Hőmérséklet beállítása: szobahőmérséklet +5 ~ 126
 • Energiafogyasztás: Max. 2kW

Méret és súly:

 • 40.5x40.5.5x61.5CM
 • 15kg

Garancia idő: 3 év

LABORMALOM - PLB - 01

A labormalom kísérleti liszt előállítására szolgál. A vizsgálati minta különböző sebességgel, egymással szemben forgó, fokozatosan finomabb rovátkolású acélhengerek között halad. Az őrleményt nem egyenletes szögsebességgel forgó szita választja szét korpára és lisztre.

Garancia idő: 3 év

PTH-01 Tönkölybúza és napraforgó hántoló

Hántolási teljesítmény: 50 kg tönkölymag/óra

Hántoló teljesítményfelvétele: 1,1kW (230V,50Hz)

Héjelszívó teljesítményfelvétele: 0,55kW (230V,50Hz)

Az optimális hántolási arányt a fordulatszám frekvenciaváltó általi beállításával érjük el.

Garancia idő: 3 év

Minden készülékünk CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

A készülék átadásakor 1 darab műszerkönyvet, 1 darab minőségi bizonyítványt és 1 darab megnövelt garancia idővel rendelkező garancia jegyet adunk át.

Hívjon most és kérje ajánlatunk!