PHL-2 hektolitersúly mérő digitális mérleggel

További információért:

Leírás

Ez a hektolitersúly mérő egyedülálló formatervű, és az ára összességben a piacon a legjobb. Megfelel a magyar szabványnak, 1000 ml űrtartalmú a mérőedény és a benne lévő súly, valamint a leválasztó villa együttesen tartozik a szabvány szerinti kalibrációhoz. A kalibrációhoz bizonyítványt mellékelünk, valamint a készülékhez tartozó digitális mérleghez hitelesítési bizonyítványt mellékelünk. A hektolitersúly mérő komplett egysége egy formatervezett tároló dobozban kap helyet, mely doboz becsukott állapotában mérőhelyé alakul át. Csak ez a hektolitersúly mérő rendelkezik igen részletes kukorica kalibrációval, mely kalibrációnak a Kapacitiv Kkt a jog szerinti tulajdonosa, nem másolható. Természetesen búza, árpa, rozs, zab kalibrációs táblázat is rendelkezésre áll, mint minden más tipusnál.
A készülék CE tanusítvánnyal rendelkezik.
A hitelesített digitális mérleg mindig a legújabb típus amit a készülékhez adunk. Ez kereskedelmi áru, garancia ideje 1 év.
A hektolitersúly mérő (mérleg nélküli) garancia ideje 3 év

Ára: 598 000 Ft + ÁFA mérleggel együtt

Figyelem! A Kapacitiv Kkt infra analizátoraihoz, tehát a PA-31-hez,
és a PA-51-hez díjmentesen jár 1 db PHL-2 hektolitersúly mérő digitális mérleggel, melyek kalibrált ill. hitelesítettek, ajándékba a cégtől.