PA 51. Infra analizátor Gyors, pontos megbízható műszer

További információért:

Leírás

Asztali infravörös spektroszkópiai analizátor, amely tökéletes a gabona és egyéb minták gyors elemzéséhez. Több paraméter például nedvesség, fehérje és sikértartalom mérhető. Az innovatív oldalsó megvilágítású automatikus keverő tervezés lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel elvégezze a referencia kalibrálást és a minta keverését és újra töltését egy menetben a pontos és megismételhető eredmények elérése érdekében. A készülék széles 950 – 1650 nm hullámhossz tartománnyal rendelkezik, amely több alkalmazást és nagy pontosságot tesz lehetővé a rövidhullámú 400 – 1100 nm-es NIR spektrométer.
A készülékhez mellékelten külön nyomtató tartozik.
Stabil készülék, állandó szervizt nem igényel, meghibásodása nem jellemző.
Az analizátor CE tanúsítvánnyal rendelkezik.
Díjmentes kiszállítás a helyszínre – beüzemelés – betanítás.

Garancia idő: 3 év kiemelt              Magyar kalibrációval és szervizzel rendelkezik
A készüléket magyar termény kalibrációval adjuk el, és a kalibrációhoz bizonyítványt mellékelünk. (búza, árpa, rozs, triticale, kukorica és repce kalibráció van beépítve, opcióként rendelhető más is)
Kitűnő és egyszerű készülék, minden laborba ajánljuk. A készülék könnyen kezelhető
A készülék ára: 5 550 000 Ft + ÁFA

Ha megrendelik a készüléket 2024.május 30.-ig beérkező megrendeléssel, és mi a készülék bruttó árát leszámlázzuk Önök felé a Számlázz.hu-n keresztül, 8 napos átutalással, ezenkívül a számlánkhoz szerződést mellékelünk az eladó és a vevő aláírásával, akkor a készülék engedményes ára:4 900 000 Ft + ÁFA : plusz hozzá tartozik mint ajándék egy hektolitersúly mérő 1000 ml-es készülék kalibrált kivitel, melynek értéke ha külön veszik 598 000 Ft + ÁFA.
Ezenkívül ha van korosabb infra beltartalom vizsgálójuk, azt leszámítjuk a készülék árából, tehát így kialakul egy igen korrekt ár, mely megfontolandó, és 2024 május 30.-ig vehető igénybe.