Mobil üzemanyag tartályok

0Ft

További információért:

Leírás

Mobil üzemanyag tartály tudni valók:

Kiváló minőségű német mobil dieseltartályokkal helyszíni tankolással csökkenthető a gépek üresjárata. A mobil dieseltartály egyfalú, erős polietilénből készül, így rendkívül könnyű, üresen akár kézzel is mozgatható. Elérhető 125, 200, 430 és 600 literes kivitelben.

A kisebb kapacitású mobil dieseltartályok akár személyautóval vagy haszongépjárművel is szállíthatók.

Mobil üzemanyag tartály tulajdonságok:

A mobil dieseltartályok 12 V-os, 40 liter/perc teljesítményű szivattyúval vannak ellátva. A mobil üzemanyagtartályra épített szivattyúk áramellátása 4 méter hosszú elektromos vezetékkel történik, melyek egyszerűen 12 V-os akkumulátorra csíptethetők. A mobil dieseltartályok automata pisztollyal és 2,7 métertömlővel rendelkeznek, mely igény esetén akár 8 méterre meghosszabbítható. Ezek a berendezések a mobil dieseltartály tetején, praktikusan elhelyezhetőek a könnyű kezelhetőség érdekében.

A mobil dieseltartályokhoz opcionálisan tető és digitális átfolyás mérő is kérhető. A kisebb (125 és 200 literes) dieseltartályok esetén a tető megóvja az időjárás viszontagságaitól a berendezéseket, a nagyobb dieseltartályokon (430 és 600 literes) a tető le is zárható, így illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá.

Segítünk Önnek a legmegfelelőbb üzemanyagtartály kiválasztásában! Kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

Az aktuális raktárkészlet függvényében a szállítási idő változó.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mobil üzemanyag tartályok” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.