Farinográf Bradenberg - PF 01

Lisztminőség vizsgáló, elektronikus, digitális, monitorra köthető

0Ft

További információért:

Leírás

Pontos, megbízható, gyors, üzembiztos, magas fokon automatizált!

Farinográf Bradenberg – PF 01 bemutatása

A farinográf a liszt minősége vizsgálatának speciális eszköze.

Általában a liszt kezelésének a következő területein használják: búzanemesítés, kereskedés, tárolás, liszt feldolgozás, élelmiszer előállítás.

Farinográf Bradenberg – PF 01 alkalmazási területei

minőségmérési szervezetek

búzanemesítők

gabona kereskedő és tároló vállalkozások

gabona, és élelmiszer feldolgozó vállalkozások

stb.

Farinográf Bradenberg – PF 01 műszaki adatai

 

minta kapacitás: 300g / 50g
keverési sebesség 1: 63 1/min
keverési sebesség 2: 31,5 1/min
mérési tartomány: 0 – 10 Nm
felvett teljesítmény: 250 W
tápfeszültség: 230V 50Hz

 

Farinográf Bradenberg – PF 01 jellemzői

pontos, gyors: elektromos elemző eljárás alkalmazása a mechanikus helyett, a mért adat így pontosabb, és gyorsabban áll rendelkezésre.

Megbízható: a mérési eredményeknek jók, reprodukálhatók

Magas fokú automatizáltság: számítógép az adatok feldolgozásához, automatikusan elbírálja az eredményt, a nemzeti és nemzetközi szabványoknak megfelelően képes értékelni az eredményt

Farinográf Bradenberg – PF 01 eljárása:

Két féle készülék létezik 50 és 300 gramm

1. Az 50g ill. 300g liszt mintát (a 300g-os pontosabb) 14% nedvességtartalommal grammos mércével kimérjük és a farinograph dagasztócsészéjébe helyezzük

2. vizet a liszthez öntjük, és összekeverjük, tésztát képzünk

3. a tészta keverését a farinograph rögzíti, és egy papíron ábrázolja a hozzátartozó görbét

4. a hozzáadott víz mennyisége befolyásolja a görbe helyzetét. Kevesebb víz növeli a tészta sűrűségét, és a görbét felfelé tolja és fordítva.

5. a görbe középre állítandó 500 ±20 BU-ra, megfelelő mennyiségű víz hozzáadásával, és addig kell futtatni, amíg a görbe elhagyja az 500-as szintet.

Eredmények:

a farinográf meghatározza a liszt minta sikértartalmát a tészta keverésénél keletkező ellenállásból,

a farinográf eredményei közt található az abszorpció, tészta kialakulási idő, stabilitási idő, ellágyuláshoz szükséges idő, és a vegyes tolerancia index.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Farinográf Bradenberg – PF 01” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük