Leírás
Extenzográf Bradenberg – PE 01 tudni valók:
Az extenzográf a liszt sikértartalmának mérésére megbízható mérőeszköz, a tészta nyúlásának és rugalmasságának mérésére. A számítógép elemzi a mért adatokat, és megrajzolja a nyúlás grafikonját. Végül a felhasználó kiszámolhatja a tészta rugalmasságát, ellenállását, a görbe alatti területet, a nyújthatósági arányt és más mutatókat.
Extenzográf Bradenberg – PE 01 tulajdonságok:
Kihúzható erjesztő doboz, rugóval és olajcsillapítású fékkel, egyszerűen nyitható.
Zárt körív forma, pormentes, hőtartó funkcióval, és kiválóan megjelenéssel
Rugalmassági görbék 5 csoportját képes egyidejűleg kijelezni, ami megkönnyíti a különbségek felismerését
Az eredményeket az Access adatbázisban tárolja, onnan könnyen előkereshetőek
A nyúlási ellenállást mérő elektromos energiaátalakító pontos és megbízható.
Automatikus nullára kalibrálás, automatikus rajzolás indítás
Számítógépes adatgyűjtés, adatelemzés, egyszerű és nagyon hatékony
Extenzográf Bradenberg – PE 01 jellemzők:
Minta tömeg: | 300g+6g sózott desztillált víz |
---|---|
Dagasztó forgási sebesség: | 83 ± 3 1/min, automatikus megállás 20 fordulat után. |
Súrlódási sebessége: | 15 ± 1 1/min |
Fogazott szalag sebessége: | 14,5 ± 0,5 mm/s |
Nyomás mérés mód: | elektronikus szenzor |
Csatolófelület: | USB |
Tápfeszültség: | 220V 50Hz |
Tömege: | 115 kg |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.