Extenzográf Bradenberg - PE 01

Megbízható tészta rugalmasság- és nyúlásmérő

0Ft

További információért:

Leírás

Extenzográf Bradenberg – PE 01 tudni valók:

Az extenzográf a liszt sikértartalmának mérésére megbízható mérőeszköz, a tészta nyúlásának és rugalmasságának mérésére. A számítógép elemzi a mért adatokat, és megrajzolja a nyúlás grafikonját. Végül a felhasználó kiszámolhatja a tészta rugalmasságát, ellenállását, a görbe alatti területet, a nyújthatósági arányt és más mutatókat.

Extenzográf Bradenberg – PE 01 tulajdonságok:

Kihúzható erjesztő doboz, rugóval és olajcsillapítású fékkel, egyszerűen nyitható.

Zárt körív forma, pormentes, hőtartó funkcióval, és kiválóan megjelenéssel

Rugalmassági görbék 5 csoportját képes egyidejűleg kijelezni, ami megkönnyíti a különbségek felismerését

Az eredményeket az Access adatbázisban tárolja, onnan könnyen előkereshetőek

A nyúlási ellenállást mérő elektromos energiaátalakító pontos és megbízható.

Automatikus nullára kalibrálás, automatikus rajzolás indítás

Számítógépes adatgyűjtés, adatelemzés, egyszerű és nagyon hatékony

Extenzográf Bradenberg – PE 01 jellemzők:

Minta tömeg: 300g+6g sózott desztillált víz
Dagasztó forgási sebesség: 83 ± 3 1/min, automatikus megállás 20 fordulat után.
Súrlódási sebessége: 15 ± 1 1/min
Fogazott szalag sebessége: 14,5 ± 0,5 mm/s
Nyomás mérés mód: elektronikus szenzor
Csatolófelület: USB
Tápfeszültség: 220V 50Hz
Tömege: 115 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Extenzográf Bradenberg – PE 01” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük